KF-21 Boramae Savaş Uçağı Teslimata Hazır
Güney Kore, 11 yıllık sistem geliştirme aşamasını tamamlayarak ilk seri üretim KF-21 savaş uçağını Eylül ayında teslim edecek. KF-21, 4,5 ne…
34 haber · Savunma sanayi rehberi
Güney Kore, 11 yıllık sistem geliştirme aşamasını tamamlayarak ilk seri üretim KF-21 savaş uçağını Eylül ayında teslim edecek. KF-21, 4,5 ne…
Endonezya, Güney Kore ile KF-21 savaş uçağı için ortak üretim anlaşmasını iptal ederek, prototip transferi ve hazır uçak satın alımına yönel…
Endonezya, Güney Kore ile yürüttüğü KF-21 savaş uçağı ortak geliştirme programındaki revize edilmiş mali katkı payının son taksitini ödeyere…
Endonezya, Güney Kore ile ortak yürüttüğü KF-21 savaş uçağı geliştirme programında kalan son ödeme taksidini tamamladı.
Güney Kore'nin yerli üretim KF-21 tipi ilk savaş uçağının, uçuş güvenliği testlerini geçerek sertifika aldığı belirtildi.
Güney Kore’nin yerli olarak geliştirdiği KF-21 Boramae, Savunma Bakanlığı tarafından verilen nihai muharebe uygunluk onayını alarak aktif gö…
Güney Kore’nin yeni nesil çok rollü savaş uçağı KF-21 Boramae’nin ilk seri üretim örneği, 15 Nisan’da ilk uçuşunu başarıyla tamamladı.
Ortak geliştirme programı tamamlanmaya yaklaşırken, Güney Kore ve Endonezya, KF-21 savaş uçağının bir prototipini devretme konusunda bir ön …
Güney Kore'nin yerli savaş uçağı KF-21, seri üretime geçti. Güney Kore, yerli savaş uçağı KF-21'in (Boramae - Genç Şahin) ilk ...
Güney Kore’nin yerli imkanlarla geliştirdiği KF-21 savaş uçağı için Endonezya ile 16 adetlik ihracat anlaşmasının imzalanması bekleniyor.
Güney Kore, gelecekteki KF-21 Boramae savaş uçağının tüm uçuş testlerini tamamlayarak, yerli olarak geliştirilen jetin Güney Kore Hava Kuvve…
Endonezya, geliştirme maliyeti paylaşım ödemelerine ilişkin sorunlar nedeniyle bir süredir çıkmaza giren KF-21 sürecinin ardından, 16 adet K…
Güney Kore'nin geliştirdiği KF-21 Boramae savaş uçağının fiyatı belli oldu. Bu yıl seri üretime girecek uçak, Batılı muadillerine kıyasla da…
Filipinler’in, Güney Kore tarafından geliştirilen KF-21 Boramae savaş uçağının 2027–2029 döneminde teslim edilmesini talep ettiği bildirildi…
Güney Kore’nin yerli imkânlarla geliştirdiği KF-21 Boramae savaş uçağı programında, seri üretim konfigürasyonlarına ait birim maliyetler net…
Güney Kore’nin yerli üretim KF-21 Boramae savaş uçağı, planlanandan yıllar önce, 2027 itibarıyla tam hava-yer saldırı kabiliyetine kavuşacak…
Güney Kore, Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) yeni nesil KF-21 Boramae savaş uçağını kapsayan büyük ölçekli bir teklif sunarak savunma iş b…
Filipinler, KF-21 başta olmak üzere potansiyel savaş uçağı alımları için Güney Koreli KAI (Korea Aerospace Industries) ile görüşmeler yürütü…
Güney Kore, KF-21 Boramae avcı uçağı programında kapsamlı iyileştirmeler yaparak, yerli üretim uçağı tam bir beşinci nesil gizli platform ha…
Birleşik Krallık merkezli Amwaj Media, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yeni nesil savaş uçağı tedarik sürecini ele aldı. BAE’nin F-35 sa…
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Güney Kore’nin en gelişmiş savaş uçağı KF-21 Boramae projesine ilgisini, üst düzey bir uçuş testiyle pekişt…
Hanwha Systems, Güney Kore Hava Kuvvetleri’nin KF-21 Boramae savaş uçağı için seri üretime yönelik ilk aktif elektronik taramalı dizi (AESA)…
Hanwha Systems, Güney Kore’nin yeni nesil KF-21 savaş uçağı için aktif elektronik taramalı dizi (AESA) radar sisteminin seri üretimine resmi…
Güney Kore, yerli savaş uçağı KF-21’in daha gelişmiş ve düşük görünürlük özellikli bir türevi olan KF-21EX modelini tanıttı.